Keanu Reeves ve Alex Winter

Broadway’da “Godot’yu Beklerken”i Oynayacaklar

Keanu Reeves ve Alex Winter, Samuel Beckett'in ikonik eseri "Godot'yu Beklerken" ile yeniden bir araya geliyor. İngiliz yönetmen Jamie Lloyd’un yöneteceği oyunun 2025 sonbaharında New York'da sahnelenmesi planlanıyor.

Amerikalı oyuncu Keanu Reeves ve Alex Winter, Samuel Beckett’in Godot’yu Beklerken oyununun Jamie Lloyd tarafından yönetilecek yeni Broadway prodüksiyonu için bir araya geliyor. Reeves, oyunda Estragon’u canlandırırken, Winter ise Vladimir rolünde sahne alacak.

Orijinal metni Samuel Beckett tarafından yazılan “Godot’yu Beklerken”in yenilenen verisyonunun yapımcılığını The Jamie Lloyd Company, ATG Productions, Bad Robot Live ve Gavin Kalin Productions üstleniyor. İngiliz yönetmen Jamie Lloyd’un yöneteceği oyunun 2025 sonbaharında ABD-New York eyaletinde sahnelenmesi planlanıyor. Lloyd, yaptığı açıklamada: “Samuel Beckett’in tüm zamanların en büyük oyunlarından biri olan başyapıtında, Keanu Reeves ve Alex Winter ile işbirliği yapmak gerçek bir onur” ifadesini kullandı.

İkili, 1989 yapımı ‘Bill & Ted’s Excellent Adventure’ filminde başrolü paylaşmıştı.

35 Yıl Sonra Yeniden

Keanu Reeves ve Alex Winter’ın ekran geçmişi, 1989 yılında komedi macerası “Bill & Ted’s Excellent Adventure” ile başladı. Seriye 1991 yapımı “Bill & Ted’s Bogus Journey” ile devam ettirdiler ve yaklaşık otuz yıl sonra 2020 yapımı “Bill & Ted Face the Music” ile bir kez daha bir araya geldiler. İkili ortak açıklamada, “Birlikte sahnede olacağımız ve en sevdiğimiz oyunlardan birinde Jamie Lloyd ile çalışacağımız için inanılmaz heyecanlıyız” dedi.

İlginizi çekebilir:  Ayla Algan’ın Ardından

“John Wick” ve “The Matrix” filmleriyle tanınan Reeves’in dikkat çeken diğer fimleri arasında; “Constantine,” “My Own Private Idaho,” “Dangerous Liaisons,” “The Gift,” “Parenthood,” “Something’s Gotta Give” ve “Always Be My Maybe” yer alıyor. Oyuncu, yazar ve yönetmen olan Alex Winter, kısa süre önce yönetmenliğini üstlendiği ve Josh Gad ile Kaya Scodelario’nun başrol oynadığı “Adulthood”un prodüksiyonunu tamamladı. Ayrıca “The YouTube Effect,” “Zappa,” “Showbiz Kids” ve “The Panama Papers” gibi belgeselleri yönetti.

 

Previous Story

Genco Erkal: 1938-2024

Next Story

Genco Erkal’a Veda

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.