New York’tan Hibrit Moda Haftası

/
İlginizi çekebilir:  Beyonce'den Güncel Sanat Kodlarıyla Yeni Albüm

New York Moda Haftası (New York Fashion Week / NYFW), artan Covid-19 vakalarına rağmen fiziksel etkinliklerin de olduğu bir programla başlıyor. 11-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek moda haftasında Covid-19 önlemleri son derece sıkı bir şekilde alınacak. Aşı yaptırmayanlar etkinliklere katılamayacak.

Michael Kors, Tory Burch, Jason Wu, Proenza Schouler, Christian Siriano ve Brandon Maxwell’in aralarında yer aldığı uluslararası tanınan tasarımcılar boy göstereceği NYFW’de Tom Ford, Thom Browne, Monse ve Rodarte gibi markalar defile gerçekleştirmeyecek.

Source: Instagram / @nyfw. Runway: Prabal Gurung

New York’a Yayılacak

Proenza Schouler ile açılacak olan moda haftası The Blonds ile kapanış yapacak. Ana mekânın Spring Studios olacağı moda haftasında bazı etkinlikler de New York’un çeşitli noktalarında gerçekleştirilecek. Moda haftasında Proenza Schouler, Elena Velez, Dion Lee, PatBo, Jason Wu, Christian, Kim Shui, Brandon Maxwell, Eckhaus Latta, Ulla Johnson, Sergio Hudson, Carolina Herrera, Coach, Tory Burch, LaQuan Smith, Gabriela Hearst, Peter Do, Anna Sui, Cynthia Rowley, Michael Kors, Collina Strada ve Telfar fiziksel ortamda defileler yapacak.

İlginizi çekebilir:  Yarışmayı Yapay Zeka Kazandı
Coco Rocha for Christian Siriano Spring/Summer 2021

Helmut Lang, Zankov, St. John, Area, Rubin and Chapelle, Connor McKnight, July Li Studio, Tibi, Veronica Beard, 3.1 Phillip Lim, Commission, Jonathan Simkhai, Bach Mai ve Who Decides War ise sadece randevu ile koleksiyonlarını gösterecek.

Source: Instagram / @nyfw. Runway: @sergiohudson

Dijital Ortamda Defileler

Anne Klein, Kuon, Overcoat, Snow Xue Gao, Tadashi Shoji, Tanya Taylor, Adam Lippes, Alice + Olivia, Naeem Khan, Nicole Miller, Area, Batsheva, Dennis Basso, Adeam, Cinq à Sept, Et Ochs, Imitation of Christ, Vivienne Hu, Badgley Mischka, Bruceglen, Chocheng, Kimberly Goldson, Loring, PH5, ABACAXI, Danarys, Ka Wa Key, N. Hoolywood, Nihl, Pamella Roland, Sandy Liang ve Theophilo da sadece sanal ortamda defileler düzenleyecek.

Source: Instagram / @nyfw. Runway: @Altuzarra

Defileleri markaların sosyal medya platformları üzerinden veya defilelerin canlı olarak yayınlanacağı nyfw.com sitesinden dijital ortamda takip etmek mümkün.

Previous Story

Damien Hirst’e Suçlama: İlham mı Emek Hırsızlığı mı?

Next Story

Van Gogh’un Sattığı Tek Tablo

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.