DasDas’da Ekim ve Kasım Programı

//

DasDas‘ın bu sezonki yeni oyunlarından “Romeo ve Juliet” 15 Ekim Cuma akşamı 20.30’da prömiyer yapmaya hazırlanıyor. DasDas Sahne’de oynanacak ilk Shakespeare oyunu olan “Romeo ve Juliet”in yönetmenliğini Mert Fırat ve Nagihan Gürkan üstleniyor.
https://vimeo.com/599556490
Oyuncu Deniz Can Aktaş’ın Romeo’yu, Naz Çağla Irmak’ın ise Juliet’i canlandıracağı oyunun kadrosunda Ayberk Aladar, Barış Gönenen, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Can Avcı, Ceren Boz, Erdem Akakçe, Ertuğrul Gümrükçüoğlu, Hülya Gülşen, Onur Tanyeri, Sinan Gülşen ve Ümit Erlim yer alıyor.

Prömiyer Ayı Ekim

16-17-22-23 Ekim tarihlerinde yeniden sahnede olacak oyunun yanı sıra DasDas, 18 ve 25 Ekim tarihlerinde de bir diğer yeni oyunu “Deli Bayramı”nı izleyiciyle buluşturacak.

İlginizi çekebilir:  São Paulo Bienali’nden Fiziksel Sergi
“Deli Bayramı”

Turgut Özakman’ın 1987’de kaleme aldığı “Deliler” oyununun günümüze uyarlandığı “Deli Bayramı”nın süpervizörlüğünü Metin Akpınar, yönetmenliğini ise Mert Fırat üstleniyor. Oyun, Alper Baytekin, Ayşegül Cengiz, Büşra Alnıtemiz, Cansu Boz, Didem Balçın, Erdi Güçlü, Hande Özkurt, Kadir Burak Baydar, Mert Fırat, Nila Fırat, Özgün Aydın, Tunahan Çilingir ve Volkan Yosunlu’yu sahnede bir araya getiriyor.

“Romeo ve Juliet”

20-27 Ekim’de “Vahşet Tanrısı”nı, 28-29 Ekim’de “Zengin Mutfağı”nı sahneleyecek tiyatro, ekim ayına 31 Ekim Pazar akşamı “Westend / Batının Sonu” oyunuyla veda edecek.
Öte yandan, DasDas Sahne Kasım takvimini de açıkladı. Mobilet üzerinden biletlerin satın alınabileceği kasım programı şöyle:

Previous Story

130 Yıllık Miras Müze Gazhane

Next Story

“Kapanmalar Sırasında İnsanlar Beraber Oturmak Yerine Beraber Yürümeye Başladılar”

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.