Massive Attack, İstanbul’da

Trip Hop müzik türünün yaratıcısı ve öncüsü İngiltere, Bristol çıkışlı müzik grubu Massive Attack İstanbul'a geliyor. Savaş karşıtı, çevre sorunları ve insan hakları gibi konularda duyarlılıklarını her albüm ve konserinde göstermekten çekinmeyen Massive Attack, 23 Temmuz’da Bonus Park Orman’da sahne alacak.

Britanya, Bristol çıkışlı müzik grubu Massive Attack, 23 Temmuz’da Bonus Park Orman’da sahne alacak. Trip hop türünün doğuşunda ve gelişiminde büyük rol oynayan grup, 1988 yılında Robert Del Naja, Daddy G ve Andrew Vowles tarafından kurulmuştu. Günümüzde Robert Del Naja ve Grant Marshall’dan ikilisinden oluşan Massive Attack, savaş karşıtı, çevre sorunları ve insan hakları gibi konularda duyarlılıklarını her albüm ve konserinde göstermekten çekinmemesiyle dikkat çekiyor.

İlginizi çekebilir:  Itamar Borochov CerModern’de

Sahneden “Unutma” Mesajı Vermişti

Topluluk 2014 yılında İstanbul’da verdiği konserde, Gezi eylemlerinde öldürülenleri ve Soma’daki faciada hayatını kaybeden işçileri “Unutma: Katiller hâlâ dışarıda” diyerek tavrını ortaya koymaktan çekinmemişti. Dünya çapında 13 milyondan fazla kopya satan beş stüdyo albümü yayınlayan Massive Attack, BKM ve Pozitif iş birliği ile vereceği konserin biletleri buradan satın alınabilir. 

Previous Story

52. İstanbul Müzik Festivali’nden Beş Konser

Next Story

Kadın Sanatçıların Sesi Yükseliyor

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.