DasDas’da Kasım’da Neler Var?

/

DasDas bu sezonki yeni oyunlarından “Romeo ve Juliet”‘i 22-23 Ekim tarihlerinde yeniden izleyiciyle buluşturuyor.  Yönetmenliğini Mert Fırat ve Nagihan Gürkan’ın üstlendiği oyunda Deniz Can Aktaş ve Naz Çağla Irmak’ın yanı sıra Ayberk Aladar, Barış Gönenen, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Can Avcı, Ceren Boz, Erdem Akakçe, Ertuğrul Gümrükçüoğlu, Hülya Gülşen, Onur Tanyeri, Sinan Gülşen ve Ümit Erlim yer alıyor.

25 Ekim’de ise sezonun bir diğer yeni oyunu “Deli Bayramı” DasDas Sahne’de izleyiciyle buluşacak.

“Deli Bayramı”

Turgut Özakman’ın 1987’de kaleme aldığı “Deliler” oyununun günümüze uyarlandığı “Deli Bayramı”nın süpervizörlüğünü Metin Akpınar, yönetmenliğini ise Mert Fırat üstleniyor. Oyun, Alper Baytekin, Ayşegül Cengiz, Büşra Alnıtemiz, Cansu Boz, Didem Balçın, Erdi Güçlü, Hande Özkurt, Kadir Burak Baydar, Mert Fırat, Nila Fırat, Özgün Aydın, Tunahan Çilingir ve Volkan Yosunlu’yu sahnede bir araya getiriyor.

İlginizi çekebilir:  İtalya’daki Uffizi Galerisi TikTok’ta: Genç Ziyaretçi Sayısı İki Katına Çıktı
“Romeo ve Juliet”

27 Ekim’de “Vahşet Tanrısı”nı, 28-29 Ekim’de “Zengin Mutfağı”nı sahneleyecek tiyatro, ekim ayına 31 Ekim Pazar akşamı “Westend / Batının Sonu” oyunuyla veda edecek.

Öte yandan, DasDas Sahne Kasım takvimini de açıkladı. Mobilet üzerinden biletlerin satın alınabileceği kasım programı şöyle:

Previous Story

Çıplak ve Bembeyaz: 200 Model Ölü Deniz İçin Bir Arada

Next Story

FIAC Yeni Mekânında Kapılarını Açtı

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.