Afro-Küban Müziği Mart’ta İş Sanat’ta

/

Klasik müzik sahnesinde piyanist Behzod Abduraimov’un solistliği ve şefliğinde Camerata Royal Concertgebouw Orkestrası, caz sahnesindeyse Fatih Erkoç ile İstanbul Super Band, Afro-Küba müziğinin ilham veren yorumcuları Richard Bona ve Alfred Rodriguez olacak.

Fatih Erkoç, Frank Sinatra’dan Ella Fitzgerald’a uzanan özel repertuvarla cazseverlerin karşısına çıkacak. Erkoç konserde Sibel Köse ve Su İdil’i de misafir edecek. Erkoç’a, şef Aycan Teztel yönetimindeki big band orkestrası İstanbul Super Band eşlik edecek. Sanatçı, 4 Mart Çarşamba 20.30’da İş Kuleleri Salonu’nda konser verecek.

İş Sanat Afro-Küban müziğini Mart’a sahneye taşıyor. Bas virtüözü Richard Bona ve piyanist Alfredo Rodriguez, İş Kuleleri Salonu’ndaki özel performanslarıyla cazseverlere buluşacak. Caz sahnelerinin ilham veren ikili 11 Mart Çarşamba akşamı İş Kuleleri Salonu’nda olacak.

İlginizi çekebilir:  Akıllı Telefon Melodileriyle Korona Günleri

ABDURAİMOV HEM PİYANİST HEM ŞEF OLARAK SAHNEDE

Mart ayında ayrıca The Royal Concertgebouw Orkestrası üyelerinden oluşan Camerata Royal Concertgebouw Orkestrası, piyanist Behzod Abduraimov solistliği ve şefliğinde İş Kuleleri Salonu’nda konser verecek.

The New York Times’ın tekniğini olağanüstü olarak tanımladığı ve The Independent’ın kendi kuşağının en başarılı piyanisti olarak gösterdiği Behzod Abduraimov ve Camerata Royal Concertgebouw Orkestrası, 10 Mart Salı akşamı İş Sanat’ta olacak.

Previous Story

Dördüncü Sónar Istanbul Programı Açıklandı

Next Story

Kerem Ardahan’ın Sergisinde Sesler Dipten Geliyor

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.