Kent Yaşamında Kültür Sanata Yeni Alan

KENT Etiler; galerileri, sergi alanları, konserleri, film gösterimleri, kültürel buluşmaları, sosyal kulüpleri ve atölyeleriyle; yaşam alanı sağlamaktan öte bir yaşam tarzı sunuyor. 

Etiler’in eski yerleşimlerinden Karanfilköy semtinde yer alan, KENT Etiler, kültür ve sanat dünyasıyla iç içe, “kent kültürü”ne ve bir aradalığa vurgu yapan bir yaşam tarzı sunuyor. İçinde yer alan, sosyal donatıların buluştuğu bir meydan etrafında konumlanan MESA REZİDANS; sanat eserlerinin, galerilerin ve süreli sergilerin yer alacağı bir ortak alan niteliğinde. KENT Etiler, etkinlikleri kapsamında, tüm yıla yayılan kültürel buluşmalar, konserler, sergiler, film gösterimleri gibi pek çok kültür-sanat etkinliğine alan açacak.

Yaratıcılıkla Harmanlanmış Ortak Üretim Pratikleri

Yaşamın içinde kültür-sanata ve yaratıcılığa yer açan KENT Etiler, CREATIVE SOCIAL CLUB kapsamında; ajanslar, mimarlık ofisleri, fotoğraf stüdyoları, podcast kayıt alanları gibi birçok proje gerçekleşebilecek. Sosyal kulüpler etrafında yaratıcı bireyler bir aradalık ve keşif duygusuyla ortak üretimler en önemli hedefler arasında.

KENT Etiler’de, oyunculuktan yaratıcı yazarlık atölyelerine kadar kişinin yeteneğini geliştirmesine ve toplulukla güçlü bağlar kurmasına olanak tanıyan bir çok sürdürülebilir etkinlik programına yer verilecek.

İlginizi çekebilir:  Napolyon Vakfı'ndan Ridley Scott'a: Bu ne cüret!

Kültür-sanatı ve yaratıcılığı hayatın merkezine koyan yapılanmasıyla KENT Etiler; galerileri, sergi alanları, konserleri, film gösterimleri, kültürel buluşmaları, sosyal kulüpleri ve atölyeleriyle; yaşam alanı sağlamaktan öte bir “yaşam tarzı” sunuyor. 

Yeni Bir Yaşam Alanı

KENT ETİLER, topluluk ruhu ve seçkin mahalle kültürü etrafında şekillenirken, alçak katlı bloklardan oluşan yapılar, içinde yaşayan sakinlerine mahalle hissini vererek fark yaratmayı amaçlıyor. Geniş yeşil alanları ve kreatif peyzaj anlayışının öne çıktığı projede profesyonellerin kent yaşamındaki her ihtiyacına cevap verecek ofis alanları, moda ve tasarım mağazaları da olacak. Toplamda 110.000 m²’lik peyzaj alana sahip olan proje sadece konut değil tüm ihtiyaçlara yönelik yaşam alanları ile öne çıkıyor. Şehrin yeni yaşam alanı olmaya hazırlanan, modern dünyanın tüm gereksinimlerine uygun, farklı beğenilere ve ihtiyaçlara hitap edecek şekilde tasarlanmış birçok sosyal imkan da proje dahilinde olacak. 

Previous Story

Erdal Beşikçioğlu: “Kültür Sanat İnsana Yapılan Bir Yatırımdır”

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.