Füsun Onur, Opus II – Fantasia (detay), 2001, Örgü şişleri, altın yaldızlı ip yumakları, porselen figürinler, kaideler, Arter Koleksiyonu Fotoğraf: Hadiye Cangökçe

ARTER Çevrimiçi Rehberli Tur Takvimi

/

ARTER, ev sahipliği yaptığı sergileri dijital ortamda izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Farklı temalar etrafında bir araya getirilen eser seçkilerinin katılımcıların yorumuna açıldığı çevrimiçi rehberli turlar ocak ayında da gerçekleşecek.

Arter’de “Yağmur Ormanı V (varyasyon 3)”, “Opus II – Fantasia”, “Tedbir” ve Candeğer Furtun sergileri sürerken, Öğrenme Programı kapsamındaki ücretsiz turların ilki 10 Ocak Pazartesi, diğeri ise 24 Ocak Pazartesi günü saat 19:00’da düzenlenecek.

Candeğer Furtun, İmdat, 2010, Seramik, 27 x 17 x 6 cm (16 adet heykelin her biri). Sergiden yerleştirme görüntüsü: Candeğer Furtun, 2021
Fotoğraf: Sena Nur Taştekne (Arter)

Kayıt Yaptırarak Ücretsiz Katılım

Sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleştirilen turlara katılmak için turlar@arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak gerekiyor.

İlginizi çekebilir:  Erdem Tepegöz’ün Filmi 'Gölgeler İçinde'ye Moskova'dan Ödül

Arter’in fiziksel ortamda düzenlenen turları ise pazartesi hariç her gün, 13:00 ve15:00 saatlerinde, sosyal mesafe kuralları uygulanarak devam ediyor. Arter’de her Cumartesi günü saat 12:00’de İngilizce rehberli turlar da gerçekleşiyor.

David Tudor ve Composers Inside Electronics, Inc.
Yağmur Ormanı V (varyasyon 3)
Fotoğraf: Orhan Cem Çetin

Pazartesi hariç her gün açık olan Arter’in güncel programlarına ilişkin detaylı bilgilere www.arter.org.tr adresin üzerinden erişmek mümkün.

Previous Story

Türkiye’ye Kavala Eleştirisi

Next Story

Dijital Sanat Atölyeleri

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.