Balthazar Konser İçin İstanbul’da

//

Daha önce Salon İKSV’ye de konuk olan indie rock ikilisi Balthazar bir kez daha İstanbul’a geliyor. Belçikalı grup, pandemi sonrası ilk turnelerinde, +1 Katkılarıyla: Gezgin Salon kapsamında 20 Kasım Cumartesi saat 21.30’da Volkswagen Arena’da dinleyicilerle buluşacak.

Yeni Albümü Tanıtacak

Belçika’nın Gent şehrinden çıkma lise arkadaşları Jinte Deprez ve Maarten Devoldere, 2019’daki dünya turneleri sırasında yazıp pandemi döneminde kaydettikleri yeni albümleri Sand’i İstanbul’da müzikseverlerin beğenisine sunacak. Grubun beşinci albümü Sand, ilk albümleri Applause‘da olduğu gibi enerjisiyle dikkat çekiyor. İkili, bu albümde maharetlerini ilk kez minimal pop düzenlemeleriyle gösterişten uzak bir elektronikanın kesiştiği yerde deniyor.

İlginizi çekebilir:  ​İBB Kültür Sanat Platformu Danışma Kurulu Belirlendi
Balthazar. Fotoğraf: Ilk Bardjin (Musickness)

Biletler 30 Temmuz’da Satışta

20 Kasım Cumartesi günü saat 21.30’da gerçekleştirilecek konserin kapı açılış saati 19.00 olarak açıklanırken, Balthazar konserinin biletleri Lale Kart üyeleri için indirimli ön satış döneminin ardından, 30 Temmuz Cuma günü 10.30’dan itibaren, passo.com.tr internet sitesi üzerinden ve İKSV ana gişeden genel satışa sunulacak.

Previous Story

Festivalde Yüzde 50 Kapasite Kuralı Sürüyor

Next Story

Dijital Frida Kahlo Sergisinden Görsel Şölen

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.