Banksy, Chelsea'deki duvar resmini sosyal medyadan paylaştı.

Banksy’den 24 Saatte İkinci Eser

İngiliz sokak sanatçısı Banksy, 24 saat içinde ikinci eserini tanıttı. Sanatçının Instagram'da paylaştığı duvar resminde, kapalı pencerelerden birbirlerine doğru uzanan iki fil yer alıyor.

Banksy, Richmond’da bir keçi resminin ortaya çıkmasından bir gün sonra Londra’da kafalarını pencerelerden dışarı çıkaran iki filin resmedildiği yeni bir sanat eserini görücüye çıkardı.
İngiliz sokak sanatçısı, hortumlarını birbirine doğru uzatmış iki fil siluetinin yer aldığı duvar resminin fotoğrafını Salı günü Instagram’da paylaştı. Bir gün önce de Richmond’da Kew Köprüsü yakınlarındaki bir duvara keçi şablonu çizmişti. Eserde, bir çıkıntının üzerine boyanmış bir keçi silueti, aşağıya düşen kayalar ve hayvana doğru doğrultulmuş bir güvenlik kamerası yer alıyordu.

İlginizi çekebilir:  92’de Hala Limitleri Zorluyor
Banksy, Kew Köprüsü yakınlarındaki eseri Pazartesi sosyal medyadan paylaştı.

Banksy’nin her iki Instagram paylaşımı için de bir başlık yazmaması, hayranların sanat eserlerinin anlamı konusunda spekülasyon yapmasına neden oldu.

Banksy’nin genellikle siyasi ve sosyal yorumlar içeren sanat eserleri dünyanın dört bir yanındaki kamusal alanlarda yer alıyor.

Previous Story

Bedri Baykam’ın “Başyapıtları”ı

Next Story

Salt’ta İki Yeni Sergi

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.