20. Akbank Kısa Film Festivali

Akbank Kısa Film Festivali, gelecek yıl 25 Mart - 04 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak. Son başvuru tarihi 22 Aralık 2023.

Gelecek yıl 20. kez düzenlenecek olan Akbank Kısa Film Festivali, 25 Mart – 04 Nisan  2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl 71 ülkeden toplam 2 bin 237 kısa filmin başvurduğu “Yarışma Bölümü” için son başvuru tarihi 22 Aralık 2023, Cuma olarak açıklandı. Ulusal ve uluslararası olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilecek 20. Akbank Kısa Film Festivali Yarışma Bölümü’ne başvuran eserler arasından, festival jürisinin değerlendirmeleriyle belirlenecek Ulusal Yarışma bölümünde “En İyi Kısa Film” 75 bin TL ödül alacak.

İlginizi çekebilir:  100 Yıl Sonra Olacaklar “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” Filmiyle Vizyonda

En İyi Uluslararası Filme 3 Bin Dolar

Uluslararası Yarışma bölümünde “En İyi Uluslararası Film” ise 3 bin Dolar ile ödüllendirilecek. 20. Akbank Kısa Film Festivali, “Festival Kısaları”, “Dünyadan Kısalar”, “Kısadan Uzuna”, “Deneyimler”, “Belgesel Sinema”, “Perspektif” “Özel Gösterim”, “Forum” ve “Genç Bakışlar” bölümleri ile atölye çalışmaları ve söyleşilerle geniş bir program sunacak. 20. Akbank Kısa Film Festivali yarışması başvuru formlarına, Akbank Sanat’tan ya da www.akbankkisafilmfestivali.com ve www.akbanksanat.com adreslerinden ulaşılabiliyor.

Previous Story

Başka Sinema Seçkisi ENKA Sanat’ta

Next Story

“Shadowtime” Prömiyeri Venedik’te

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.