Taş Mektep’te Temmuz

İBB Miras tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarının ardından 18 Haziran’da kültür-sanat mekânı olarak yeniden kapılarını açan Taş Mektep, Temmuz’da renkli bir programa sahip.

/

İBB Miras tarafından yapılan restorasyon çalışmalarının ardından 18 Haziran’da kültür-sanat mekânı olarak yeniden kapılarını açan Taş Mektep, Temmuz’da renkli bir programa ev sahipliği yapacak.

Sinemada film günleri

19. yüzyılın ikinci yarısında dönemin Rum Ortodoks Patriği Sofronios tarafından Büyükada’da inşa edilen, “Sofronios Köşkü” olarak da bilinen Taş Mektep’te film gösterimleri 5 Temmuz’da başladı. Her Çarşamba günü yapılacak olan yazlık sinema etkinliğinde “Ada”, “Orada”, “A Ay” ve “Antigoni Küçük Adamız Hayatımız” izleyicilerle buluşuyor. Ayrıca Taş Mektep 8-16 Temmuz tarihlerinde yine İBB Kültür tarafından düzenlenecek Sinemada film günlerinin de duraklarından biri olacak.

İlginizi çekebilir:  Banksy'nin Glasgow sergisine rekor ziyaretçi
Ibrahim Akgun – Candan Durusoz Akgun

Atölye programı

Atölye programında ise; “Cep Telefonuyla Kısa Film” atölyesi, “Doğa Temelli Terapötik” adlı resim atölyesi, “Mindfulness Odaklı Terapötik” kolaj atölyesi, “Duygu Odaklı Terapötik” şiir atölyesi ve “Geçmişten Geleceğe Köprü” seramik atölyesi yer alacak. 22 Temmuz Cumartesi akşamı 19.00’da Ceren Tügen Akdeniz konseri gerçekleştirilecek. Fotoğrafçı İbrahim Akgün ve Candan Durusöz Akgün ise 29 Temmuz Perşembe günü saat 17.00’de, Taş Mektep’in ilk fotoğraf sergisi olan “Yok Olmadan” üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek.

Previous Story

Saraçhane’de Dört Yeni Heykel

Next Story

Onuncu Yıla Özel Konuşma Serisi

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.