Mix Fest CerModern’de

/

İlkay Şencan, Redd ve Evrencan Gündüz gibi isimlerin sahne alacağı Mix Fest 1-2 Temmuz tarihlerinde CerModern’de yapılacak. Festival, Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu ve Bilkent Üniversitesi Müzik Kulübü iş birliğinde düzenlenecek.

Festival çerçevesinde 1 Temmuz tarihinde prodüktör ve DJ İlkay Şencan izleyicilerle buluşacak. Şencan’dan önce saat 16.00-23.00 aralığında ise Mert Şeraner, Efe Kızılkaya, Efekan Ünal, Arda Öztürk, Toreadorss, Leyna, Çağın Kulaçoğlu ve BeatitPunk sahne alacak. Festivalin ilk günü Barlas&Mert’in performansıyla sona erecek.

İkinci Gün Evrencan Gündüz ve Redd

2 Temmuz’da ise Rock’n Purple’da en iyi solist ve rock kategorisinde en iyi grup ödülü, Don’t Let Me Down (Beatles) parçasında yaptığı düzenleme ile kemençeyi parçada kullanarak, en değişik enstrüman ödülü alan Evrencan Gündüz ile Türk rock müzik türünün önemli isimlerinden Redd sahneye çıkacak. Keşif Sahnesi Grupları da festivalin ikinci gününde izleyicilerle buluşacak.

İlginizi çekebilir:  "Mad Max"in Devam Filminin Kadrosu Açıklandı

Günlük girişlerin de mümkün olduğu festivalin kombine bileti 222 TL. Biletleri, Biletix, Biletinial, Plandy ve CerModern’den satın alabilirsiniz.

Previous Story

“Dünyanın Gecesi”

Next Story

MUBI Temmuz Programı

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.