“Yarının Kadın Yıldızları” Başvuruları Başladı

/

İKSV tarafından düzenlenen İstanbul Müzik Festivali’nin Türkiye Sınai Kalkınma Bankası iş birliğiyle, geleceğin kadın müzisyenlerini desteklemek amacıyla 2018’de başlattığı Yarının Kadın Yıldızları: Genç Kadın Müzisyenler Destek Fonu projesi yetenekli müzisyenlerin çalgı, şan ve şeflik branşlarında uluslararası arenadaki kariyerlerinin ilerlemesine destek olmayı sürdürüyor.

İstanbul Müzik Festivali kapsamında TSKB sponsorluğuyla sürdürülen fona lisans veya lisansüstü seviyesinde yurtdışında bir müzik okulundan kabul alan, yurtdışında müzik eğitimini sürdüren ya da kariyer gelişimine olumlu katkıda bulunacak ustalık sınıfı, orkestra seçmesi, uluslararası yarışma gibi etkinliklere katılım veya çalgı alımı için desteğe ihtiyaç duyan kadın müzisyenler başvurabiliyor.

İlginizi çekebilir:  Dijital Dünyaya Selam

Son Başvuru 25 Mart

Yarının Kadın Yıldızları projesi için başvurular 25 Mart Cuma günü saat 17.00’ye kadar  destekbasvuru@iksv.org adresine yapılabilecek.

Yarının Kadın Yıldızları: Genç Kadın Müzisyenler Destek Fonu başvuru koşulları ve şartnameyle ilgili ayrıntılı bilgiye https://muzik.iksv.org/tr/yarinin-kadin-yildizlari/hakkinda adresinden ulaşmak mümkün.

“Yarının Kadın Yıldızları” İçin Başvurular Başladı

Previous Story

Doğum ve Ölüm İç İçe

Next Story

MoMA Koleksiyonuna Dört Nadir Van Gogh Eseri

0 0,00
02_ArtDog_CD_Logo_RGB_Black

BÜLTEN

Türkiye ve dünyadan haftalık kültür-sanat haberleri, inceleme yazıları, sergiler ve etkinlikleri takip et.

Bülten aboneliğinde ArtDog Istanbul’un gizlilik sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.